2018. május 25-től új adatvédelmi jogszabály lép hatályba az Európai Unióban. Ha Ön a jövőben is szeretne a Független Médiaközponttól információkat és programjainkra szóló meghívókat kapni, kérjük, olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon, a www.cij.hu oldalon, és adja meg az elektronikus kapcsolattartáshoz szükséges adatait ezen az űrlapon!

A feliratkozáshoz a név és elektronikus levélcím megadása kötelező, a szervezet, amelynek dolgozik, továbbá a telefonszám közlése választható, de a kapcsolattartás megkönnyítése végett célszerű.

Adatait mindaddig kezeljük, amíg törlésüket Ön nem kéri. Az adatok kezelésének célja a Független Médiaközpont – Független Újságírók Alapítványa – mint adatkezelő, és a vele munkakapcsolatban lévő személyek folyamatos kapcsolattartása, az érintettek informálása. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. Az adatkezelésre vonatkozó hazai jogszabály az 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.

Ha nem iratkozik fel adatbázisunkra, kezelt személyes adatait véglegesen töröljük. Ha a későbbiekben mégis úgy dönt, szeretne tájékoztatókat, információkat kapni, a feliratkozást ismételten megteheti a www.cij.hu oldalon, ahol ugyanezt az űrlapot megtalálja.

Budapest, 2018. május 20.

Független Médiaközpont – Független Újságírók Alapítványa